Sunday, November 16, 2014

Keistimewaan Get Clean Water

Get Clean Water
Get Clean Water-Blok Penapis Isian Semula Mesra Alam

Get Clean Water
Kebersihan air hanya datang dari satu jag sahaja yang merupakan satu inovasi oleh Shaklee dimana penapis air mesra alam yang mampu menandingi jenama terkemuka yang lain.

-Sistem penapisan air multipaten yang baru.

-Menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%.

-Sistem penapis jag air pertama yang menggunakan blok karbon (mesra alam-diperbuat daripada arang tempurung kelapa)  yang boleh diisi semula. (Mengurangkan pembuangan botol plastik)

-Berupaya menapis 303 liter (80gelen) air bagi setiap turasan.


Penapis Air Mesra Alam Mampu Tandingi Jenama yang Lain!
  1. Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat.
  2. Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin.
  3. Disahkan dapat menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan-dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.
  4. Sistem Penuras Jag Air berblok - Karbon Isian Semula yang pertama.

Kelebihan pilih Get Clean Water
  1. Hanya beberapa sen bagi seliter air.
  2. Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak.
  3. Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras- tidak memerlukan kuasa elektrik.
  4. Ringan dan mudah dibawa.
  5. Menjimatkan kos – tanpa perlu dimasak.

Bukti keberkesanan Get Clean Water:


BEZANYA PENAPIS AIR SHAKLEE:

SELAMAT: “Menyingkirkan plumbum” dan lain-lain Get Clean® Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association (WQA) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain lagi.

PILIHAN BIJAK: Menjimatkan Kos Rakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja Get Clean® Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penapis tersebut
tanpa perlu mengagaknya.

HANDAL: Lebih banyak air bersih pada setiap masa Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80gelen) daripada setiap turasan yang manadua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan
mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.

MESRA ALAM: Memelihara alam sekitar Get Clean® Water ini menggunakan sistem Penapis Jag air dengan blok karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penapis diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.


ATAU

Hubungi Pengedar Sah Shaklee Mesra Anda:
SID: 1124275

Syafiq Raffiqin Liow
Whatsapp/Call/SMS: 0175944911

Sumber Rujukan: Get Clean Booklet 2013
No comments:

Post a Comment